söndag 11 maj 2014

Vilken vecka.

Förra veckan var verkligen en tuff men otroligt rolig och givande vecka. Inkommande vecka får gärna vara lika rolig men kanske inte med samma intensivt.
En liten tillbaka blick av vad som hände :
- måndag till torsdagen renoverade vi plus flyttade om i affären bla. flyttade vi på alla skor så att nu är dom alla på samma ställe. Det blir mindre spring och kunderna får en bättre överblick på vad som finns, fotbollsavdelningen förstorades .
- fredag , var det Asics skodag med naprapat. Kjell Carlsson , hade fullt upp att hinna betjäna alla kunder som ville ha löpskor.
- fredag och lördagen firades att Run&Go funnits i hela 19år, känns nästan som det var för endast några år sen vi började med sportäffär i Närpes , detta är något som vi ej ångrat. Detta firades med massor med specialpriser och kaffe servering.
- lördagen hade vi Kim Böling från Kraft FF s första lag på plats . Kunderna fick utmana honom i Quick Feet.
- veckan avslutades med att Run&Go var matchvärd då Kraft FF och Vasa IFK mötes i div.2 i fotboll. Matchen blev en målrik tillställning som slutade 3-3 och resultatet var rättvist fast det härmar är Vasa IFK fick en lätt dömd straff.

Tänk vad mycket hinner med på en vecka !

Inga kommentarer: