måndag 30 december 2013

Längdskidåkning för dig !

Har just börjat att läsa Erik Wickströms bok " Längdskidåkning för dig" som jag fick i julklapp .

"Längdskidåkning för dig" , är en inspirerande bok för skidåkare på alla nivåer. Du hittar bland annat teknikinstruktioner , träningsråd , staktips , styrkeövningar , vallningstips o. råd , träningsprogram , prylguider och självklart ett kapitel om hur du förbereder dig inför ditt Vasalopp.

Med boken får du en 90 minuters lång DVD som innehåller instruktioner för klassisk åkteknik , utrustningstips , vallagenomgång och massor med inspiration ! Har ännu ej sett något från DVD .

Författaren Erik Wickström är chefredaktör för tidningen Vasalöparen och jobbar som skidinstruktör , personlig tränare och föreläsare.

Har ännu bara kollat runt i boken och läst ett kapitel här och där . Men kan nog rekommenderar den åt alla som är intresserade av skidåkning och vill bli bättre . Passar nog ändå bättre åt nybörjar skidåkaren som skall på sitt första långlopp än åt den som skidat 10 Vasalopp. Men som sagt alltid kan man lära sig något nytt , fullärd blir man aldrig och som sagt DVD har jag ej kollat på ännu . Kommer nog en reflektion om den också så småningom.

Boken kan bla köpas hos vår lokala bokhandel När-bok eller på cdon.com eller på runnersworld .


Inga kommentarer: