söndag 5 februari 2012

Mycke på gång denna vecka

Sitter och förbereder sig för en ny vecka och funderar på om det skall vara möjligt att klona sig på något vis så man han med allt som är planerat .

Imorgon måndag , då skall det beställas så att vi har något i hyllorna att sälja + att vi har något på FSSM som är över helgen på Vargberget.Tisdag , då blir det att ta sig en tur till vår huvudstad för att kolla in och köpa kläder och skor till nästa höst/vinter. i skall försöka hinna besöka Puma, Columbia och Peak Performance + resa fram och tillbaka , kan bli närmare 24 timmar i farten.

Onsdag , då har vi en mellandag , "bara" jobb i affären . Brukar hoppa sig med jobb när man varit bort en dag! Men skoj är det.

Torsdag, kommer Didrikssons försäljare på besök + att vi har att börja plocka ihop allt vi skall ha med på FSSM.

Fredag och lördag
är vi på Vargberget med massor av skidåkare och föräldrar då går nämligen årets FSSM -tävlingar på Vargberget + även skolmästerskapen som börjar redan på fredagen kl.10.00. Där skall vi vara och ha försäljning av skidtillbehör + annat smått och gott. Ta dej tid att komma via oss om du är där. Gå efter grillkorv doften ,där brevid hittar du oss :-) .
Butiken i Närpes centrum är öppet som normalt .

Inga kommentarer: