måndag 6 december 2010

Julklappstips No.7Shock Absorber Sport BH

Om Shoch Adsorber:
Shock Absorber lanserades 1995 efter en undersökning gjord av Edinburghs universitet som visade att genom att bära en sport BH vid träning så minskade bröst-rörelserna med 50%, vilket fördröjer den förslappning som uppstår med stigande ålder.

I en undersökning höll 80 procent av läkarna med om att med en bra sport BH minskade påfrestningen på ligamenten och det innebär fastare bröst längre.

75 procent av kvinnor som tränar regelbundet använder inte någon specialiserad sport BH. Tester visar att bröströrelserna minskar med 38% om man använder en vanlig BH men upp till 56 procent om man använder en Shock Absorber sport BH.

Shock Absorber skiljer sig från andra sport BH genom att den är anpassad för både kup-storlek och ryggstorlek. Deras tekniska designteam har en unik förståelse för kvinnors kroppar – och har använt de tekniska principerna som använts i underklädesdesign för att se till att Shock Absorber levererar den bästa passformen och prestandan oavsett vilken sport du utövar. Det åstadkommes genom överlägsen struktur och genom användandet av högpresterande fibrer.

Nu erbjuder vi en trendig och välkoordinerad sport bh som ger det självförtroende man får när man känner sig bekväm.

Nu har vi -20% på alla våra Shoch Absorber sport - bh till glädje för både henne och honom :-) . Erbjudandet gäller ända fram till julen.

Inga kommentarer: